Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Snabb och lätt rätt som passar bra både som lunch och middag. Extra gott blir det om man kokar med en bit citrongräs i buljongen.
Stek kycklinglåren i olja på båda sidor tills de är genomstekta, salta och peppra.
Koka nudlarna enligt förpackningen. Strimla rödlöken och fräs den i olja.
Dela pak choi i stora bitar, fräs bitarna eller spenaten lätt eller servera dem råa.
Strimla salladslöken och chilin fint.
Koka upp kycklingbuljongen.
Wasabiaioli: Blanda ihop ingredienserna.
Servering: Lägg nudlarna i portionsskålar, lägg på kyckling, rödlök, pak choi eller spenat. Strö över salladslök och chili. Häll på kycklingbuljongen, lägg på krasse och limeklyftor. Servera med Wasabiaioli.
Recept från Mitt kök