Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Räktaco med koriandercrème och räkchips är både knaprigt och lent i konsistensen. Koriandercrèmen räcker till fler men är svår att göra i mindre sats. Den kan sparas i kylen 2–3 dagar och serveras till stekt fisk eller kyckling.
Koriandercrème: Lägg äggulor, koriander, lime, senap och salt i en matberedare och starta maskinen. Tillsätt oljan droppvis och mixa till en tjock majonnäs.
Skala räkorna. Halvera, skär bort roten och skiva fänkålen supertunt. Finstrimla salladen. Marinera fänkålen och salladen i lime och salt ca 10 min.
Lägg sallad och fänkål i tortillabröden. Toppa med lite koriandercrème och räkor. Avsluta med att smula över räkchips.