Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Att göra smörgåstårta på polarbröd är både gott och ger en fin form på tårtan
Skala räkorna och hacka dem något. Lägg crème fraichen i en bunke och kör den med en elvisp. Först kommer crème fraichen att bli tunn men efter en stunds vispande kommer den att tjockna.
Blanda crème fraiche, räkor, koriander, limeskal, pressad vitlök, chilifrukt, salt och peppar.
Mosa avokadon och skär tomaten i små bitar.
Blanda avokado, tomat, crème fraiche, lime, salt och peppar i en annan bunke.
Lägg 2 brödhalvor kant i kant på en bricka. Bred på räkfyllningen.
Täck med 2 brödhalvor. Lägg dem så att skarvarna förskjuts något tårtan håller ihop bättre om man lägger dem så.
Täck med avokadofyllningen och de sista polarbröden.
Vispa crème fraiche med en elvisp så att den blir tjock och bred den sedan ovanpå den översta polarkakan.
Skala räkorna. Skär avokadon i tärningar och tomaterna i skivor. Fördela räkor, avokado, tomater, lök och lime ovanpå.
Recept från Mitt kök