Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör räksalladen mer matig med röd quinoa
Skala räkorna – spara 12 stycken till garnering. Frys gärna in skalen och gör en räkfond, se nedan, vid ett senare tillfälle.
Skala och skiva äggen. Dela, kärna ur och skiva avokadorna. Droppa över lite citronsaft. Riv krispsalladen i bitar. Dela tomaterna och skär gurkan i skivor.
Dressing: Vispa samman olja, citron, honung, dill, salt och peppar till en dressing. Vänd ner räkor och quinoa i dressingen.
Blanda sallad, rucola, tomater och gurka på tallrikarna. Lägg ägg, avokado och räkblandningen ovanpå. Garnera med hela räkor, dill och citronklyfta.
Recept från Mitt kök