Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Skalade räkor i en god blandning med citronvinägrett och crostini. Perfekt till lunch!
Sätt ugnen på 225 grader. Skär baguetten i tunna skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med olivolja och rosta i ugnen i cirka 2 minuter per sida. Låt de svalna på galler.
Vispa samman pressad citronsaft, honung och rapsolja till en vinägrett. Smaka av med salt och nymald peppar. Häll upp i en dressingsflaska.
Skala räkorna. Dela, kärna ur skala och skär avokadorna i skivor. Dela sockerärterna på snedden. Skär osten i tärningar. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Fördela sallad, avokador, räkor, sockerärter, ost och paprika på tallrikar. Strö över ärtskotten. Servera med citronvinägrett och crostinis.
Recept från Mitt kök