Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En krämig räkröra med äpple, saffran, chili och dill är gott till bakad potatis.
Värm ugnen till 225 grader. Skrubba 4 bakpotatisar och picka skalet med en provnål. Baka dem på ugnsgallret i mitten av ugnen, cirka 45 minuter eller tills de är mjuka.
Fyllning: Skala räkorna. Vispa crème fraichen hårt och blanda med majonnäs, saffran, chili, räkor, finhackat äpple och dill. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
Ta ut bakpotatisarna och skär ett kryss på ovansidan, så de kan öppna sig lite och toppa sedan med fyllningen.
Recept från Mitt kök