Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Räkröra med ägg & rökt paprika


Rökt paprikapulver finns att köpa i mataffären. Det skiljer sig markant i smaken från vanligt paprikapulver.

Räkröra med ägg & rökt paprika

Räkröra med ägg & rökt paprika

Räkröra med ägg & rökt paprika

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 2ägg- kokta
  • 150 gräkor- skalade
  • 2 mskmajonnäs
  • 1 mskpaprika- finhackad röd
  • 0,5citronskal- rivet
  • 1 knivsuddpaprikapulver- rökt
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Lägg 8 räkor åt sidan till garnering.­ Dela resten i mindre bitar.

  2. Blanda ägg, räkor, majonnäs,­ paprika, citronskal och paprikapulver.­ Smaka av med salt och peppar.

  3. Fördela röran på toast eller skedar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök