Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Räkfrestelse på salladsbädd

Räkfrestelse på salladsbädd
Räkfrestelse på salladsbädd
Räkfrestelse på salladsbädd
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 400 gräkor- färska
  • 50 gphiladelphia
  • 1 mskkonc hummerfond- från flaska
  • 2 mskmajonnäs
  • 2 mskdill- plockad hackad
  • salt- peppar
  • krispsallad
  • limeklyftor

Gör så här

  1. Skala räkorna och grovhacka 3/4, spara resten till garnering. Blanda samman osten med hummerfond, majonnäs och dill i en skål. Vänd ner de hackade räkorna. Smaka av med salt och peppar.

  2. Lägg några sallatsblad mitt på varje tallrik och lägg räkröran i en snygg hög ovanpå. Garnera med räkor, dill och limeklyfta. Servera med hjärtbröd.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök