Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 32g
Kolhydrater: 48g
Räkbibimbap är festlig vardagsmat. Storleken på räkburkarna kan variera, och får du räkor över kan de frysas in och användas i en räksås till pasta.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och riv ingefära och vitlök.
Strimla gurkan och blanda med sesamolja, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Fräs spenaten i 1 msk rapsolja ca 1 minut. Ta upp på ett fat. Stek räkorna med ingefära och vitlök i 1 msk rapsolja ca 1 minut. Stek äggen i 1 msk rapsolja på ena sidan ca 3 min. Strö på 2 krm salt.
Lägg upp ris, räkor, spenat och gurka i skålar. Toppa med de stekta äggen.