Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda och roliga bakelser som kan varieras både i fyllning och dekoration. Beroende på säsong, använd frysta eller färska kryddor.
Tina och skala räkorna. Lägg några åt sidan för dekoration.
Blanda alla ingredienser.
Stansa ut formfranska med ett glas till runda formar.
Bred på fyllning mellan lagren. Skulle räkröran vara lite rinnig gör det inget, det saftar brödet.
Bred ett tunt lager crème fraîche eller majonnäs runt kanterna. Dekorera med tunt skivad gurka eller finhackad dill.
Stek baconen, smula eller hacka den till ett ”strössel”. Placera en liten hög med sallad på toppen av bakelsen, garnera med selleriskivor, bacon och räkor.
Recept från Mitt kök