Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rågbrödsstavar med prästostdipp


Mustigt rågbröd, lagrad ost och kummin är nordiska smaker som alltid är goda tillsammans. De här sticksen och dippen passar också bra att servera på sillbordet.

Rågbrödsstavar med prästostdipp

Rågbrödsstavar med prästostdipp

Rågbrödsstavar med prästostdipp

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 4rågbröd- tyskt
  • 2 mskrapsolja
  • flingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär varje brödskiva i fyra stavar på längden. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Pensla med olja och strö på lite flingsalt.

  2. Rosta i mitten av ugnen cirka 12 minuter. Låt kallna på galler.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök