Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rädisor med krasse & pepparrotsgrädde


Tunna hyvlade rädisor och pepparrot, så gott ihop!

Rädisor med krasse & pepparrotsgrädde

Rädisor med krasse & pepparrotsgrädde

Rädisor med krasse & pepparrotsgrädde

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 2 knipporrädisor
  • 3 dlgrädde
  • 1 mskpepparrot- riven färsk
  • 1 asksmörgåskrasse
  • rapsolja
  • flingsalt

Gör så här

  1. Skiva rädisorna tunt på en mandolin eller så tunt du kan med en kniv. vispa grädden och blanda i riven pepparrot och låt stå minst 1 timma.

  2. Lägg ut de skivade rädisorna på ett fat. Riv över mer pepparrot och klippt krasse, avsluta med rapsoljan och klicka på grädden.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök