Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Glutenfri rabarberpaj med havregryn, bovetemjöl och mandelmjöl. Ringla över lite flytande honung vid serveringen om du vill. Vispad grädde är gott till.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop de torra ingredienserna i en stor skål.
Tärna smöret och blanda ner i skålen, blanda till en smulig deg. Tillsätt honungen.
Lägg ⅔ av smulpajen i botten på en pajform cirka 26 centimeter i diameter.
Skiva rabarbern, skala den om det är tjocka stjälkar. Blanda med honungen och majsstärkelsen.
Lägg rabarberbitarna i formen och strö över resten av smulpajen och mandeln.
Grädda mitt i ugnen cirka 25-30 minuter.
Servering: Servera med vispgrädde.
Recept från Mitt kök