Recept av Ulla Karlström och Petra Pettersson
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på rabarbermuffins med vit choklad och kokos. Antalet muffins beror på hur stora formar som används.
Sätt ugnen på 175°. Ansa och skär rabarbern i tunna skivor och blanda med florsocker och majsstärkelse.
Grovhacka chokladen. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt. Tillsätt, mjöl, kokos och smör och blanda till en jämn smet. Vänd ner choklad och rabarber.
Fördela smeten i pappersformar ställda på en plåteller formar ställda i en muffinsplåt.
Grädda mitt i ugnen ca 25 min. Känn med en trästicka, den ska inte vara kladdig. Låt muffinsen kallna på galler. Pudra över florsocker.
Recept av Ulla Karlström och Petra Pettersson