Recept på rabarbersaft hittar du HÄR!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Muffinsen blir supergoda i sällskap med rabarbersaft.
Sätt ugnen på 175 grader. Ställ 10-12 muffinsformar i en muffinsplåt.
Mät upp smör, socker och vaniljpulver och vispa ihop med elvisp, ca 1 minut. Vispa i äggen, ett i taget. Blanda vetemjöl och bakpulver och vispa i äggsmeten.
Ansa och skär rabarberstjälken i små bitar och blanda med sockret. Blanda ca hälften av bitarna i muffinssmeten. Fördela smeten i formarna, strö över resten av rabarbern och grädda muffins i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Låt svalna och garnera med siktat florsocker.
Recept på rabarbersaft hittar du HÄR!