Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vackert rosaröd och läskande drink och även ett gott alkoholfritt alternativ för de som föredrar det. Blanda då rabarbersirapen med bubbelvatten.
Ansa och skär rabarbern i bitar, spara lite till garnering. Blanda rabarbern med socker i en kastrull. Häll på vatten och koka i ca 10 min tills rabarbern är helt mjuk.
Låt kallna. Sila rabarbersirapen.
Fördela rabarbersirapen i glas eller i en kanna. Toppa med vin, bubbelvatten och is . 1 del rabarbersirap, 2 delar vin och 1 del bubbelvatten blir lagom proportioner.
Skär den sparade rabarbern i små stavar och garnera med en liten bit rabarberstjälk i varje glas.