Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 31g
Kolhydrater: 66g
Quornwok med varm couscoussallad är en snabblagad vegetarisk wok som serveras med couscous, syrlig fetaost och lättkokt broccoli.
Skala och strimla löken. Kärna ur och hacka paprikan. Hetta upp 1/2 msk olja i en wokpanna och stek lök, paprika och quornbitar på medelvärme ca 10 min. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm peppar.
Skär broccolibuketterna i 1 cm tjocka skivor. Koka upp 5 dl vatten med buljongtärningen. Tillsätt couscous och broccoli. Lägg ett lock på kastrullen och ställ den åt sidan ca 5 min. Rör upp couscousen med en gaffel så att den blir luftig. Smula i fetaosten och rör ner 1 msk olja och vinäger.
Grovhacka oreganon och blanda ner hälften i woken. Lägg couscousen på ett fat. Toppa med quornwoken och resterande oregano.