Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Quornfärs är verkligen en trevlig upptäckt! Den påminner om vanlig färs, men ger en mycket mer lättsam smak. Pröva!
Hacka löken och pressa vitlöken. Skär chilin i riktigt små bitar. Skär paprikorna i bitar. Fräs alla grönsaker i en stekpanna.
Lägg över lök, vitlök och chili i en gryta. Lägg paprikan åt sidan.
Stek quornen, hälften åt gången, i stekpannan. Salta och peppra. Tillsätt quorn, krossade tomater, tomatpuré, vatten, spiskummin, koriander, kardemumma, kanel och ingefära till grytan. Låt alltsammans koka i 15 minuter.
Tillsätt paprika, ärtor och sötmandel. Smaka av med salt. Servera quorngrytan med kokt matvete och turkisk yoghurt.
Recept från Mitt kök