Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Quinoasallad med tomat, persilja och citron


Quinoasalladen blir bara godare om den förbereds några timmar i förväg och den går lika bra att servera med fetaost som utan.

Quinoasallad med tomat, persilja och citron

Quinoasallad med tomat, persilja och citron

Quinoasallad med tomat, persilja och citron

FOTOGRAF MAGNUS CARLSSON

Ingredienser

  • 3 dlquinoa
  • grönsaksbuljong
  • 400 gtomater
  • 1 storrödlök
  • 2vitlöksklyftor
  • 3 dlpersilja- finhackad
  • skal- rivet och saft från 1 citron
  • 2 mskolivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 gfetaost

Gör så här

  1. Koka quinoan i buljongen. Hacka under tiden tomater, rödlök, vitlök och persilja.

  2. Låt quinoan svalna något och vänd sedan ner allt hack samt olivolja och saft och skal från citron. Smaka av med salt och svartpeppar. Smula god fetaost över innan servering.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök