Ca 470 kcal per portion, 28 g fett, 24 g protein, 34 g kolhydrater
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Quinoa är proteinrika frön från ett gräs som växer i Anderna.
Om du inte får tag på quinoa är bulgur ett gott alternativ.
Skölj quinoan i ljummet vatten. Koka den enligt anvisningen på förpackningen. Låt den svalna.
Kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Grilla dem snabbt i grillpanna eller på utegrill. Det går också bra att steka dem hastigt. Strimla sockerärterna.
Blanda quinoa, nektariner, sockerärter, olja och smulad ost. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp grönsalladen på ett fat och fördela quinoasalladen över. Lägg på parmaskinkan.
Ca 470 kcal per portion, 28 g fett, 24 g protein, 34 g kolhydrater