Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En oväntad men mycket god smakkombination. Rödbetans sötma och den syrliga fetaosten gifter sig fint ihop. Gemsalladen är härligt krispig och har en något sötaktigare smak är isbergssallad.
Dela laxen i 3x3 stora bitar, vänd bitarna i sesamfrön och stek laxen i rapsoljan på medelvärme. Salta och peppra.
Lägg salladen och mangoldbladen på ett stort fat. Lägg quinoan. Strimla rödlöken och strö över. Skär rödbetorna i klyftor och lägg på. Strö över fetaosten. Garnera med citronklyftor.
Rör ihop alla ingredienser till dressingen och ringla över.
Recept från Mitt kök