Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 21g
Kolhydrater: 40g
Quinoasallad med hallon, getost och salta mandlar mättar bra. Quinoa finns i många olika färger och storlekar. Det lilla fröet är en bra källa till protein och är rikt på kostfibrer.
Skölj quinoan noga i ljummet vatten. Koka den enligt förpackningens anvisning. Mixa 1 dl hallon med 1 msk olja, 1 msk vinäger, 2 msk vatten, 1/2 tsk socker, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Sätt ugnen på 250°. Skär osten i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 8 min. Grovhacka mandeln. Bryt salladen i bitar.
Lägg quinoan på ett fat och toppa med ost, mandel, sallad och 1 dl hallon. Servera hallondressingen vid sidan om.