Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på quinoasallad med granatäpple, pekannötter, chèvre och spenat. Tahinidressingen passar även fint till kycklingsallad.
Dressing: Vispa ihop tahini, citronsaft, honung, pressad vitlök och olja. Krydda med salt och peppar.
Rosta nötterna i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Låt kallna.
Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Skölj den i kallt vatten och låt rinna av.
Skär av toppen och botten på granatäpplet. Skär 4–5 skåror i skalet. Bryt isär och plocka ut kärnorna. Smula chèvreosten.
Blanda quinoan med nötter, granatäppelkärnor, ost och spenat. Servera med dressingen.