Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Glutenfritt! Quinoa är ett frö som innehåller mycket protein vilket gör de här frallorna fint mättande. Eftersom quinoan används kokt i bröden blir de extra saftiga. Dessa frallor jäser i 1 timme.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Blanda i vatten, quinoa, gojibär, uppvispat ägg och rapsolja. Dela upp degen i åtta bitar och forma till runda bullar. Lägg bullarna på plåten. Pudra lätt med bovetemjöl och lägg på plastfilm. Låt jäsa i cirka 1 timme.
Sätt under tiden ugnen på 200 grader. Pensla bullarna med mjölk.
Grädda bullarna mitt i ugnen i 20–25 minuter. Flytta över bullarna till ett galler och låt dem svalna.
Recept från Mitt kök