Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Spännande smakmöte mellan frisk rabarber och salt fetaost.
Arbeta ihop mjöl, salt och smör till en smulig massa, gärna i matberedaren. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg. Låt vila i en plastpåse i kylen cirka 1 timme.
Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24 centimeter. Nagga bottnen med en gaffel. Ställ formen minst 30 minuter i kylen.
Sätt ugnen på 200 grader. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen cirka 10 minuter.
Fördela rabarber och smulad ost i pajskalet.
Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, salt och peppar. Häll äggstanningen i formen.
Grädda i mitten av ugnen cirka 40 minuter
Recept från Mitt kök