Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Quesadillas med tomater, getost och oliver

Busenkelt och supergott! Tips: Förbered fram till stekning och förvara i kylen.

Quesadillas med tomater, getost och oliverQuesadillas med tomater, getost och oliverQuesadillas med tomater, getost och oliver
Quesadillas med tomater, getost och oliver Foto: Joel Wåreus

Quesadillas

  • 1 förptortillabröd- (ca 330 g)
  • 1 litenrödlök
  • 0,33röd chili- t e x spansk peppar
  • 150 gmjuk getost- t ex chevroux
  • 3 dlprästost- riven

Tillbehör

  • 200 gtomater- små, blandade
  • 1 krukabasilika
  • 3 dloliver- blandade

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin. Bred get­osten på hälften av tortillabröden. Strössla över lök, chili och ost och lägg över det andra brödet.

  2. Stek bröden i en torr stekpanna tills de fått fin gyllenbrun färg. Skär i grova trianglar och servera med tomater, basilika och oliver.

Vad tyckte du om receptet?