Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Quesadillas med rödbetor, spansk getost, marconamandel och spenat är snabblagad vegomat. Välj en getost med kraftig smak, t ex den spanska Monte Enebro till quesadillas så får det kraftig smak som bryter mot de söta rödbetorna.
Grovriv rödbetor och ost. Grovhacka mandeln. Blanda rödbetor, ost och mandel med crème fraiche. Krydda med salt och peppar. Fördela blandningen på 2 tortillabröd. Lägg på de andra bröden och tryck till.
Sallad: Skala och skär löken i tunna skivor. Blanda olja, vinäger, honung, salt och peppar.Vänd ner spenat och lök i dressingen.
Stek de dubbla tortillabröden i olja ca 2 min på varje sida tills de fått fin färg. Skär dem i bitar och servera med salladen.