Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 38g
Kolhydrater: 45g
Quesadillas med chilifärs och paprika är hett och gott. Ta mindre mängd tabasco om det är chilikänsliga som ska äta.
Kärna ur och tärna paprikan. Skala och hacka löken.
Stek färsen i 1 msk olja i en stekpanna tills den fått fin färg och är smulig. Tillsätt paprika och lök och låt steka med ca 3 min. Rör i tomatpurén och häll på 1 dl vatten. Tillsätt tabasco . Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Låt puttra ca 5 min.
Ta pannan åt sidan och rör i osten. Fördela röran på hälften av bröden. Lägg på resten av bröden och tryck ihop.
Stek de dubbla tortillabröden i en torr, stekpanna ca 2 min på varje sida. Skär dem i snibbar och servera med sallad.