Recept & styling Christina Asplund Foto Thomas Carlén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Stekta fyllda tortillabröd med ost, svamp och inlagd jalapeño. Serveras till drinken i tårtbitar.
Ansa och skiva champinjonerna. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Fräs i en stekpanna med smör tills de får fin färg. Smaka av med salt och peppar.
Lägg ut tre tortillabröd och fördela riven ost, champinjoner, jalapeño och ett lager till riven ost på bröden.
Täck med de resterande bröden. Värm en stekpanna tills den är medelvarm med smör och rapsolja. Stek de fyllda bröden på båda sidor, tills att de får vacker färg.
Lägg upp dem på skärbräda och skär upp dem i sex tårtbitar med pizzaslicer eller kniv. Serveras med fördel varma.
Recept & styling Christina Asplund Foto Thomas Carlén
Recept från Mitt kök