Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här rätten passar perfekt som en vickningsrätt. Så där lite lagom lyxig med rosépeppar och råa äggulor.
Skär laxen i bitar. Skala, dela och skär löken i strimlor.
Stek löken mjuk i hälften av smöret och oljan, cirka 5 minuter och ta upp den på en tallrik.
Skala (om så önskas) och skär potatisen i små bitar. Stek potatisen i resten av smöret och oljan cirka 20 minuter. Salta och håll den varm.
4 Halstra laxen runtom i en het släpplättpanna, cirka 3 minuter. Salta.
Blanda potatis, lax och persilja försiktigt. Krydda med rosépepparn och låt allt bli genomvarmt. Fördela potatisen och laxen i djupa tallrikar. Strö över löken. Servera med råa äggulor.
Recept från Mitt kök