Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En klassiker, perfekt att ha till reds i frysen!
Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt.
Rör ner punschen i äggulorna och vänd ner vispgrädden.
Vänd och blanda till sist ner äggviteskummet.
Häll upp i glas eller plastmuggar, täck med plastfolie och frys 2–4 timmar.
Dekor: Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikro och häll den i en strut av smörpapper eller i en engångsspritspåse. Spritsa krumelurer på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna. Lossa krumelurerna försiktigt med hjälp av en kniv och dekorera glasen vid serveringen.