Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Punschbollar

Till en stark kopp kaffe passar en liten punschboll extra bra.

Punschbollar
Punschbollar
Punschbollar
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 100 gsmör
  • 0,5 dlflorsocker
  • 0,5 dlkakaopulver
  • 2,5 dldigestivekex- smulade
  • punsch- efter smak

Garnering

  • 50 gmörk choklad

Gör så här

  1. Rör samman smör, florsocker och kakaopulver. Blanda ner kexsmulor. Rör tills allt är väl blandat.

  2. Smaksätt blandningen med punsch och forma den till små bollar.

  3. Riv chokladen. Rulla bollarna i den rivna chokladen. Förvara dem svalt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök