Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enkelt recept på saftiga pumpamuffins. Hasselnötter passar fint i smaken tillsammans med pumpan.
Sätt ugnen på 175 grader. Skala pumpan och riv den grovt. Klappa den torr med till exempel hushållspapper. Grovhacka nötterna.
Vispa smör, strösocker och muscovadosocker poröst. Rör i ett ägg i taget. Grädda i mitten av ugnen 20–25 min, eller tills de är genomgräddade, känn med provsticka. Låt kallna.
Vänd ner mjölet blandat med bakpulvret och kardemumman. Blanda i pumpa och nötter. Fördela smeten i 8-10 muffinsformar ställda i en muffinsplåt.
Vispa ihop cream cheese, smör och florsocker till en kräm. Spritsa krämen på muffinsen och sikta över kakao.
Recept från Mitt kök