Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på goda pumpabruléer. Du kan laga bruléerna i god tid, men strö över sockret och bränn av bruléerna strax före serveringen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop pumpapuré, ägg och grädde. Smaka av med kanel eller/och kardemumma.
Fördela purén i 4 smörda ugnsfasta bruléformar och ställ dem i en långpanna. Sätt pannan i mitten av ugnen ca 15 minuter eller tills purén har stannat. Låt svalna eller kallna.
Fördela hälften av strösockret jämnt över ytan i varje form och bränn av med en brulèbrännare tills sockret smält till ett brunt knäcklager. Håll lågan i rörelse hela tiden så att sockret bränns jämnt.
Fördela över resten av sockret och bränn av på samma sätt.
Tips! Har du ingen brulèbrännare går det att använda ugnen. Sätt ugnen på högsta värme och ställ in det som ska
Recept från Mitt kök