Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Du kan tillaga köttet på grillen, som ska hålla 125 grader temperatur, det tar ca 6 timmar. Eller göra det i ugnen och servera med grillade tillbehör.
Sätt ugnen på 150 grader eller värm grillen.
Krydda karrén med salt.
Blanda ihop resten av kryddorna och gnid in karrén med dem. Lägg köttet i en ugnssäker gryta med ugnssäker lock. Lägg på lock och sätt grytan i nedre delen av ugnen ca 5 timmar.
Öka ugnsvärmen till 225 grader. Ös köttet med saften som bildats och efterstek utan lock ca 20 minuter.
Ta upp köttet. Låt svalna. Dela köttet i bitar med hjälp av två gafflar.
Recept från Mitt kök