Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Powerbrownie

Fyll chokladkakan med nötter och frön och den blir en riktig powerbar.

PowerbrowniePowerbrowniePowerbrownie
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 200 gmörk choklad- 70%
  • 150 gsmör
  • 2,5 dlmuscovadosocker
  • 2ägg
  • 1,5 dlvetemjöl
  • 200 gnötter och frön- blandade
  • 2 dlquinoa- puffad

Gör så här

  1. Hacka chokladen fint. Smält smör till strax över fingervärme och rör med sockret tills det löst sig. Blanda ner chokladen och rör tills den smält.

  2. Tillsätt ägg och mjöl och rör smeten slät. Blanda till sist ner nötter och quinoa. Bred ut smeten till en 2 centimeter tjock rektangel på bakpapper i en liten långpanna.

  3. Grädda i 220 grader i 7-8 minuter. Låt svalna och skär i bitar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök