Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potkäs och skaldjursröra är goda på en bit knäckebröd.
Riv hårdosten fint.
Rosta kumminfröna lätt i en torr stekpanna på svag värme.
Blanda den rivna osten med smör, avsvalnade kumminfrön och kajennpeppar. Tillsätt roquefortosten.
Späd med lite brännvin och arbeta samman till en homogen massa. Förvara i en skål med lock i kylskåp. Ta fram i god tid innan servering. Håller 1-2 veckor i kylskåp.
Röra på löjrom: Skala och hacka rödlöken fint. Hacka gräslöken. Vispa creme fraiche till hård konsistens i en rymlig skål. Blanda ned den hackade löken. Blanda i gräddfilen och rör om. Vänd slutligen försiktigt ner löjrommen. Förvara i kylskåp. Servera i en skål och dekorera med en dillkvist vid servering.
Recept från Mitt kök