Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad är ett enkelt och gott tillbehör till grillat kött och fisk. Här har vi blandat smakerna som alla gillar i en stor potatissallad!
Sätt ugnen på 225°. Skölj potatisen. Dela blomkålen i lika stora bitar som potatisen. Blanda potatis och blomkål med olja, salt och peppar på 1–2 långpannor med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 30 min.
Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Halvera kronärtskockor och tomater.
Blanda potatis och blomkål med peston. Låt kallna och blanda med övriga ingredienser utom rucola och lök. Ställ svalt fram till servering.
Blanda ner rucola och lök i potatissalladen. Spara lite till garnering. Lägg upp på fat. Garnera med den sparade rucolan och löken.