Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Denna härliga potatissallad är ett perfekt tillbehör på buffébordet. Recept ur "Buffé - pajer, plock och en smak av medelhavet" av Jennie Benjaminsson & Stina Patetsos.
Skrubba potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Låt kallna helt och dela eventuellt potatisar som är lite större.
Skär tomaterna grovt, finhacka bladpersiljan och strimla basilikan. Smula fetaosten och blanda med tomater och örter. Pressa i vitlöks klyftorna och tillsätt pressad citron, olivolja, flingsalt och peppar.
Vänd ner potatisen i tomatblandningen och låt potatissalladen stå och dra i kyl i minst 2 timmar, eller gärna över natten.
Recept från Mitt kök