Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Eftersom rökt fisk har en ganska kraftig smak blir det fräscht med frukt i salladen. Här använder vi melon, men nektariner eller persikor är också gott.
Blanda ingredienserna till dressingen.
Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt ånga av och dela i halvor. Rör ihop citron, olja, dill, salt och peppar. Blanda ner den ljumma potatisen och låt kallna.
Skala räkorna. Dela laxköttet i mindre bitar.
Tärna melonköttet, strimla sockerärter och lök. Dela gurkan på längden, kärna ur och skiva. Blanda med potatisen.
Lägg grönsalladen på ett fat. Lägg på potatissallad, lax och räkor. Servera med citronklyftor och dressing.
Recept från Mitt kök