Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad med svamp i senapsvinägrett kan serveras både kall och varm. God till stekt eller grillat kött och kyckling.
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Låt den rinna av och svalna. Ansa och skär svampen i mindre bitar.
Stek svampen i 2 msk olja tills den fått fin färg. Krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar.
Skala och finhacka schalottenlöken. Skiva potatisen.
Vispa samman senap, vinäger och 3 msk olja. Blanda senapsvinägretten med potatis, lök, svamp och persilja. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Låt gärna salladen stå och dra ca 30 min före servering.