Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad som passar till rökt mat som skinka, kalkon eller fisk. Genom att blanda i kräftstjärtar eller räkor har du förvandlat salladen från ett tillbehör till en mer matig potatissallad.
Dressingen: Vispa ihop senap, citron och vatten. Vispa sist i oljan, lite i taget. Smaka av med salt och peppar.
Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt den ånga av och skär den i mindre bitar. Häll över dressingen.
Skär av den nedre grova delen på sparrisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten, 4 minuter, den ska fortfarande ha tuggmotstånd kvar. Dela sparrisen i mindre bitar.
Blanda försiktigt potatis, sparris, lök och dill. Lägg upp salladen på ett fat.
Recept från Mitt kök