Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad recept. Nykokt färskpotatis och grön sparris i en potatissallad med härlig dressing på mild olivolja, balsamvinäger och kapris.
Skrubba potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
Bryt av den torra nedre delen på sparrisstjälkarna. Skala sparrisstjälkarna, skär av topparna och skär stjälkarna i mindre bitar. Lägg ner sparrisbitarna i potatisvattnet de sista 4–5 minuterna av kokningen. Slå av kokvattnet och låt ånga av.
Skär potatisen i klyftor, vänd samman med de kokta sparrisbitarna och topparna. Skala och skär löken i tunna skivor.
Rör ihop olivolja, kapris och balsamvinäger. Blanda samman alla ingredienser och servera genast.
Recept från Mitt kök