Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Potatissallad med rostade hasselnötter


Servera salladen varm eller ljummen så smakar den bäst.

Potatissallad med rostade hasselnötter

Potatissallad med rostade hasselnötter

Potatissallad med rostade hasselnötter

Olof Abrahamsson

Ingredienser

  • 2 kgfärskpotatis
  • 2 påsarbabyspenat- à 65 g färsk
  • 1hasselnötter- rödlök1 1/2 dl
  • 0,5 dlolivolja
  • 2 mskvit balsamvinäger
  • 2 tskfransk senap
  • 2 tskhonung- flytande
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Skrubba och koka potatisen mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Låt svalna något och dela stora potatisar.

  2. Skölj spenaten och slunga den torr. Skala, dela och skiva löken tunt. Rosta nötterna i torr stekpanna och hacka dem grovt.

  3. Lägg upp potatis, spenat och lök på ett fat. Vispa ihop dressingen och ringla över. Strö över nötterna.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök