Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rödvinsvinäger tillsammans med paprikapulver ger salladssåsen rosa färg.
Lammbullar: Blanda samman färs, kalvfond, fetaost, peppar och persilja till en färs. Forma till 8 bullar.
Pensla en stekpanna med olivoljan och hetta upp pannan.
Lägg i färsbullarna och bryn dem runtom 3-5 minuter.
Häll över vatten, efterstek bullarna under lock på svag värme ca 10 minuter.
Sallad: Skala ev och skär potatisen i bitar, skala och skär löken i tunna skivor, skala och skär gurkan i skivor, ansa och skiva rädisorna.
Sås: Blanda yoghurt, vitlök, vinäger och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar.
Blanda sallad och sås. Garnera med dill.
Servera salladen med lammbullar och bröd. Ca 445 kcal per person, varav 12 g fett, kolhydrater 53 g, protein 30 g.