Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Potatissallad med parmaskinka och getost

Matig potatissallad med parmaskinka och getost.

Potatissallad med parmaskinka och getost
Potatissallad med parmaskinka och getost
Potatissallad med parmaskinka och getost
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 500 gfärskpotatisar- små
  • 200 ggrön sparris- eller haricots verts
  • 2 stpersikor- eller nektariner
  • 3 mskolivolja med citron
  • 150 gchèvreost
  • flingsalt
  • svartpeppar- nymald
  • 150 gparmaskinka
  • basilika- färsk

Gör så här

  1. Borsta potatisen ren och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Koka sparrisen eller bönorna mjuka i lättsaltat vatten och låt dem rinna av. Skär persikorna eller nektarinerna i klyftor.

  2. Blanda potatis, sparris och persikor. Smula i osten och smaka av med salt och peppar.

  3. Lägg upp salladen på ett stort fat. Toppa med parmaskinka och basilikablad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök