Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatissallad med färskpotatis, salladslök och rädisor. En underbar sallad på vårprimörer som är lättlagad och mättande. Perfekt som grilltillbehör eller till midsommar. Ett lättlagat recept som förvandlas till "fransk potatissallad" tack vare den goda och krämiga dressingen med dijonsenap och vit balsamvinäger.
Blanda den kokta potatisen, salladslök och rädisor i en skål.
Vispa samman vinäger, olja, senap och vitlök i en liten skål. Rör ner örtkryddorna och smaka av med salt och peppar.
Rör försiktigt ner dressingen i potatisblandningen. Ställ kallt till serveringen. Lägg upp i en serveringsskål och dekorera med körvel.
Recept från Mitt kök