Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En potatissallad med söta syrliga äpplen är gott till de salta kräftorna.
Tvätta och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Slå av vattnet och låt potatisen svalna.
Vinägrett: Blanda honung och vinäger i en skål. Tillsätt olja i en tunn stråle samtidigt som du vispar. Blanda ner dill. Salta och peppra.
Skala potatisen och skär i kuber. Tvätta, halvera och kärna ur äpplena. Tärna eller skär äpplena i tunna klyftor. Blanda potatis och äpplen i en stor skål. Skölj och skiva purjolök och vänd ner i skålen. Vänd försiktigt ner vinägretten. Blanda ned kaprisbär.
Förvara potatissalladen i kylskåp fram till servering.
Recept från Mitt kök