Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på lättlagad fransk potatissallad. Den som vill kan smaksätta salladen med rödvinsvinäger eller färskpressad citronsaft. Serverar du salladen till dubbelmarinerad fläskfilé, som ligger i en syrlig marinad, är det gott med enbart olja i salladen.
Läs också: Recept på dubbelmarinerad fläskfilé
Ansa och skiva salladslöken. Ansa, snitta, skölj och skär purjon i tunna skivor.
Skala och hacka rödlöken fint.
Blanda olja, salladslök, purjo och rödlök i en stor bunke. Blanda i kaprisen. Salta och peppra. Vänd ned potatisen och blanda försiktigt.
Recept från Mitt kök