Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Potatisgratäng är ett gott tillbehör till festmat. Här är en potatisgratäng med extra fin smak av päron.
Skala potatis och selleri. Låt rotfrukterna koka i vatten i 10 minuter.
av den rivna osten.
Skala och skiva päronen i 3 mm tjocka skivor. Skiva sedan de kokta rotfrukterna.
Smöra en ugnsfast form. Lägg i hälften av de skivade päronen och rotfrukterna och häll över hälften av gräddblandningen.
Lägg på ett lager med päron och rotfrukter till och häll över resten av gräddblandningen.
Strö över den resterande osten och grädda på 175 grader i 30 minuter.
Strö eventuellt över lite citrontimjan före servering.
Recept från Mitt kök